Kookworkshop Den Haag (vlakbij Voorburg en Wassenaar)

Ben je op zoek naar een passende activiteit voor een bedrijfsuitje? Of zoek je een leuke workshop voor je vrijgezellenfeest? In onze kookstudio op de grens van Den Haag, Wassenaar en Voorburg verzorgen wij al jaren kookworkshops van bijzonder hoge kwaliteit. Hierbij zijn diverse thema's mogelijk.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een kookworkshop Indisch koken, waarbij we je meenemen naar de authentieke keuken op bijvoorbeeld Bali, Sumatra en Java. Je zult zelf ervaren dat elk eiland een bijzonder culinair verhaal vertelt. Ben je op zoek naar bomvolle Mediterraanse smaaksensaties, doe dan eens een kookworkshop tapas maken in onze studio in Den Haag. Sluit je ogen en proef de Spaanse smaakexplosies en de zonovergoten wijnen en geniet van een culinaire minivakantie.

workshop1 23
wedstrijdkoken1
kookworkshop5
kookworkshop4

 

facebook

Een bezoek aan de Japanse keuken is uiteraard ook mogelijk. Tijdens onze kookworkshop sushi maken, leer je hoe je familie en vrienden kunt verrassen met de lekkerste sushigerechten. Heb je altijd al willen weten welke ingrediënten elkaar in balans houden? Dan is de kookworkshop leren combineren een echte aanrader. Hierbij wordt uiteraard gebruik gemaakt van seizoensproducten en bijpassende wijnen (indien gewenst). Vanzelfsprekend zijn er veel meer thema's mogelijk. Het is zelfs mogelijk om een eigen menu samen te stellen binnen een kookworkshop op maat.

Een bijzonder leuke insteek is de kookworkshop wedstrijdkoken, waarbij jullie de strijd aan zullen gaan met elkaar. Na afloop zal de competitieve spanning snel plaats maken voor gezelligheid aan tafel, wanneer jullie plaatsnemen in één van de best verborgen wijnkelders van Den Haag. Ben je op zoek naar een kookworkshop in de omgeving van Den Haag, Wassenaar en Leidschendam-Voorburg die beschikt over een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, vinologische kennis, een romantische wijnkelder voor het dineren en prima parkeergelegenheid? In dat geval nodigen we je van harte uit op contact met ons op te nemen, zodat je we je kunnen informeren over de mogelijkheden.